maandag, oktober 15, 2018

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Apps voor je Android

Als gebruiker van Android tablets en telefoon ben ik altijd op zoek naar mooie of nuttige apps voor op mijn toestel. Op de pagina apps voor je Android introduceer ik een aantal van deze apps. Soms voor het onderwijs, maar ook voor persoonlijk gebruik. Korte YouTube video's om je een idee te geven wat je kunt met de verschillende apps. De lijst zal de komende tijd hopelijk groeien.

Als je zelf een leuke app kent, die de moeite waard is om te bespreken, laat het me dan vooral weten via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of stuur me een tweet (@jasperbloemsma)

Mijn laatste tweets

jasperbloemsma @elizejong @backinflow Dat vraag ik me af van iedereen in Amsterdam 😂😂😂
17hreplyretweetfavorite
jasperbloemsma @backinflow Lekker toch......
17hreplyretweetfavorite
jasperbloemsma @RogierVeer Ach ja, we zullen doorgaan haha. Gelukkig schijnt de zon en ben ik morgen vrij 😉
19hreplyretweetfavorite

Populaire posts

  • 1
  • 2
  • 3
Van ijsstokjes een Belvilla maken

Van ijsstokjes een Belvilla maken

Door het ontbreken van een fatsoenlijke winter konden de winterknutsel...

Troovie- De Speurtocht app

Troovie- De Speurtocht app

De zomervakantie is voor de meeste kinderen begonnen en de tijd van le...

Ricoh Theta vs Google camera app vs foto…

In mijn vorige blogs over Virtual Reality schreef ik al uitgebreid ove...

Chromecast

Chromecast

Chromecast, het gadget van 2014 Google heeft het Gadget van 2014 gema...

Digitaal toetsen met Quayn

Digitaal toetsen met Quayn

Vandaag wat het eindelijk zo ver. De eerste test met een digitale toet...

Schoolrijk

Schoolrijk

Schoolrijk - Zelf lessen maken en/of verkopen Als leerkracht is ...

Contact

Meester Jasper

Email mij! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter: @JasperBloemsma

Client Section