Uitlegvideo's Word 2016

Deze pagina vergeet ik wel eens als het gaat om de site. Dan ben ik druk bezig met het maken van lesmateriaal en dan vergeet ik deze pagina ook even te verversen. De laatste update is alweer een tijd geleden. Ondertussen staan er een heleboel nieuwe werkbladen op  mijn taalpagina en op wat andere pagina's. Verder ben ik vooral druk geweest met uitlegvideo's. De apps voor Android krijgt zo nu en dan een nieuwe video, de uitlegvideo's voor taal wordt steeds groter, maar het is voor de ict pagina die de laatste tijd is gegroeid. Dit heeft vooral te maken met de release van Office 2016.

Voor PowerPoint 2010 en Word 2010 had ik al de nodige video's gemaakt, maar de 2013 versie heb ik overgeslagen. Nu met de nieuwste versie leek het me wel weer leuk om aan het werk te gaan met wat instructie video's. Ik heb zelfs het idee gevat om een soort van leerlijn te maken voor Word en PowerPoint. Helaas heb ik daar niet altijd voor. Toch is het aantal Word filmpjes al flink gestegen. Kinderen kunnen met behulp van de filmpjes een heel eind komen om te leren wat Word allemaal te bieden heeft. Voor PowerPoint hoop ik snel aan het werk te kunnen gaan. 

Kijk op de ict pagina als je wilt zien hoe ver ik al en gekomen. Mis je een video dan laat het gerust weten. Heel veel plezier met het uitproberen.