dinsdag, oktober 20, 2020

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand
Omhoog

Taalactief 3 groep 7

Lesstof uitgelegd Blok 5 Taal Actief 4
Lesstof uitgelegd Blok 4 Taal Actief 4

Dit formulier vertelt de kinderen welke lesstof er wordt aangeboden in blok 4 van Taal Actief groep 7. Ik geef deze mee aan het begin van het blok, zodat zij en de ouders weten wat er dit blok behandled gaat worden. Ook staan er kleine oefeningen en verwijzingen naar oefeningen in.

Lesstof uitgelegd Blok3 Taal Actief 4

Dit formulier vertelt de kinderen welke lesstof er wordt aangeboden in blok 3 van Taal Actief groep 7. Ik geef deze mee aan het begin van het blok, zodat zij en de ouders weten wat er dit blok behandled gaat worden. Ook staan er kleine oefeningen en verwijzingen naar oefeningen in.

Lesstof uitgelegd Blok2 Taal Actief 4

Dit formulier vertelt de kinderen welke lesstof er wordt aangeboden in blok 2 van Taal Actief groep 7. Ik geef deze mee aan het begin van het blok, zodat zij en de ouders weten wat er dit blok behandled gaat worden. Ook staan er kleine oefeningen en verwijzingen naar oefeningen in.

Lesstof uitgelegd Blok1 Taal Actief 4

Dit formulier vertelt de kinderen welke lesstof er wordt aangeboden in blok 1 van Taal Actief groep 7. Ik geef deze mee aan het begin van het blok, zodat zij en de ouders weten wat er dit blok behandled gaat worden. Ook staan er kleine oefeningen en verwijzingen naar oefeningen in.

Zinsdelen, onderwerp en ww gezegde

Een werkblad om te oefenen met de zinsdelen, onderwerp en het ww gezegde.

 
 
Powered by Phoca Download

Contact

Meester Jasper

Email mij! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter: @JasperBloemsma

Client Section