donderdag, november 26, 2020

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand
Omhoog

Geschiedenis Powerpoint presentaties

De Vikingen

Een introductie powerpoint over de Vikingen of Noormannen. Met diverse foto's en videomateriaal. 

De oude Egyptenaren

Met deze PowerPoint krijg je een interactief kijkje in de wereld van de oude Egyptenaren. Mit veel beeldmateriaal, filmpjes, een Streetviewtour door Gizeh en nog veel meer.

De Romeinse tijd

Deze Powerpoint neemt je mee langs allerlei apsecten van de Romeinse tijd. Vol met afbeeldingen en filmpjes van SchoolTV.

Ontdekkingsreizigers

Powerpoint over de ontdekkingen van Columbus, Barentsz en Houtman

Renaissance

Powerpoint ter introductie van de Renaissance

Prehistorie

Deze PowerPoint bevat informatie over de Prehistorie in Nederland. Een aflevering van Het Klokhuis over de Hunebedden is er in verwerkt.

Willem van Oranje

Deze powerpoint gaat over de vader des vaderlands, Willem van Oranje. Goed te gebruiken bij op het digibord of laat de kinderen zelfstandig opontdekking gaan.

De Stijl

De Stijl is een kunststroming die erg tot de verbeelding spreekt. Met bekende kunstenaars als Mondriaan en Rietveld uit Nederland als voorbeeld. In deze powerpoint krijgen de kinderen (zelfstandig of op het digibod) informatie over de verschillende aspecten van de stroming.

Mensenrechten

In deze powerpoint krijgen de kinderen informatie over twee strijders voor menserechten, namelijk Martin Luther King en Ghandi.

De eerste wereldoorlog

Nederland bleef neutraal in de Eerste Wereldoorlog, maar absoluut interessant voor de kinderen om te ontdekken. Voor sommige filmpjes is gebruik gemaakt van teleblik, daar heb je wel een account voor nodig.

Vincent van Gogh

Eén van de beroemdste schilders komt ruimschoots aan bod in deze powerpoint waar de kinderen zelfstandig door heen kunnen gaan. Natuurlijk ook te gebruiken op het digibord.

 
 
Powered by Phoca Download

Contact

Meester Jasper

Email mij! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter: @JasperBloemsma

Client Section